بررسی انواع روش های ارتودنسی
انواع روش های ارتودنسی
ارتودنسی چیست؟
شاید تا به حال افرادی را دیده باشید که به خاطر داشتن دندان های نامرتب بسیار خجالتی و سر به زیر هستند. ناصافی و نا هماهنگی دندان ها علاوه بر ایجاد افسردگی در افراد موجب بیماری های شدیدی به علل مختلف می شود. بعضی از افراد به علت نا مرتب بودن دندان های خود به خوبی قادر به تکلم و یا جویدن غذا نیستند. این مشکلات بر سیستم گوارشی و یا اجتماعی بودن افراد تاثیرات منفی گذاشته و اثرات آن تا سال ها باعث رنجش آنان خواهد شد. به همین دلیل استفاده از ارتودنسی امروزه یکی از بهترین روش ها برای ایجاد زیبایی و نشاط در این افراد خواهد شد.
اما نکته مهم در استفاده از انواع روش های ارتودنسی تشخیص استفاده از کدامیک از روش ها توسط متخصص ارتودنسی است. زیرا هر کدام از این روش ها بر روی فک و یا دندان تمام افراد قابل انجام نبوده و جوابگوی نیاز درمانی در این افراد نیست.
افرادی که به دلایل مختلف به متخصص ارتودنسی مراجعه می کنند باید حتما تحت معالجات مستمر قرار گرفته و متخصص بر طبق عکس های رادیوگرافی و معاینات انجام شده پیشنهاد انجام انواع روش های ارتودنسی را به این افراد می دهند. و بیمار بسته به تمایل خود می تواند از هر کدام از انواع این روش ها برای درمان استفاده نماید.
انواع روش های ارتودنسی:
ارتودنسی به چند روش بر روی دهان و فک بیمار انجام می شود که عبارتند از:
- ارتودنسی ثابت
- ارتودنسی متحرک
- ارتودنسی نامرئی
- ارتودنسی سرامیکی
- ارتودنسی دیمون
- ارتودنسی لینگوال
روش های ارتودنسی
ارتودنسی ثابت
در این روش متخصص بسته به تعداد دندان های ناصاف اقدام به ساخت یک پروتز ثابت برای دهان فرد می کند. این پروتز قابلیت در آوردن از دهان را نداشته و بیمار در طی مدت درمان باید آن را در دهان خود نگه دارد. برای همین نظافت و پاکیزگی این روش کمی دشوار خواهد بود. اگر از زیبایی این روش کمی نگران هستید باید مطمئن باشید که برای زیباتر کردن این روش گام های موثری برداشته شده است. متخصص ارتودنسی با استفاده از کش های رنگی و نگین های زیبا از نگرانی شما بابت زیبایی چهره کم می کند.
در انواع روش های ارتودنسی این روش از جایگاه بالایی برخوردار است. زیرا موثرتر از روش های دیگر بوده و با هزینه بسیار مناسب قابل استفاده برای کلیه سنین افراد است. اما باید توجه نمایید که در این روش پاکیزه نمودن دندان ها بسیار دشوار بوده و نیاز به مراقبت ویژه و مستمری دارد. این نوع تنها توسط متخصص از دهان خارج و دوباره در دهان قرار می گیرد.
Comments
Post a Comment